Dakkapel

Wij plaatsen dakkapellen door heel Friesland! Hout of kunststof dakkapel? Alles is mogelijk!

Sneller extra ruimte creëren in een woning is bijna niet mogelijk. Een dakkapel biedt zoveel mogelijkheden: een extra slaapkamer, kantoor of speelkamer. Door een relatief kleine ingreep te doen aan de woning ontstaan er razend snel extra vierkante meters. 

Hoe pakken het plaatsen van een dakkapel aan?

We komen er eerst op locatie om te kijken naar de mogelijkheden, de constructie en naar de mogelijke afmetingen. Na het bespreken van de wensen maken we een offerte klaar. Onze dakkapellen kunnen daarna deels voorbereid worden in onze werkplaats.

Daarna zullen we de dakconstructie open zagen en dakpannen naar beneden brengen. Er komt dan ook relatief weinig sloopafval bij het plaatsen van een dakkapel. Zodra het gat gemaakt is kan de opbouw gestart worden, wij streven er naar om het binnen een dag waterdicht te hebben. Zodra dat gelukt is kunnen we verder met afbouw. 

Het is uiteraard aan de opdrachtgever hoe de dakkapel afgewerkt moet worden. Het kan bekleed worden met kunststof of hout en van binnen zijn er tal van opties: spotjes, stopcontacten, ethernet poort of verwarming- in feite is alles mogelijk.

Dakkapel plaatsen in Friesland

Wij zijn gevestigd in hartje Friesland en in feite is de gehele provincie ook ons werkgebied. We hebben de afgelopen jaren tal van dakkapellen geplaatst, van Leeuwarden tot Sneek en van Dokkum tot Drachten. 

De meest gekozen reden voor het nemen van dakkapel is uiteraard ruimte vergroting. Daarna is het ook zeer waarschijnlijk dat de waarde van een woning stijgt, het aantal bewoonbare vierkante meters neemt namelijk toe. 

Vraag gerust een offerte aan, we komen graag langs voor het bespreken van de wensen.

BOUWEN MET OOG VOOR KWALITEIT