Aanbouw

Wij realiseren een aanbouw aan iedere woning! Ongeacht de staat, leeftijd en faciliteiten!

Het vergroten van je woning kan op verschillende manieren. Denk aan een woning aanbouw voor het vergroten van de woonkamer, keuken, badkamer of een serre. Ook het aanbouwen van een werkkamer of speelkamer voor de kinderen is een veelgevraagde vorm van woning aanbouw. Het vergroten van het woonoppervlak en daarmee het vergroten van het woongenot heeft veel voordelen.

Gezamelijk met u kunnen we een ontwerp uitwerken en eventueel (mits benodigd) de omgevingsvergunning aanvragen. We controleren op de richtlijnen die gelden binnen de gemeente waarin u woont. Wij tekenen onze aanbouw zelf uit, inclusief alle installatieschema’s en sterkteberekeningen. Bij de realisatie van een aanbouw ontzorgen we u als opdrachtgever zo veel mogelijk.

Aanbouw met kunststof

Qua materiaal heeft u bij ons alle keuze: zo kunt u kiezen voor een glazen aanbouw, maar ook gewoon voor een klassieke aanbouw. In het voorbeeld hiernaast heeft de opdrachtgever gekozen voor een aanbouw met kunststof delen rondom, wat zorgt voor een moderne uitstraling maar vanzelfsprekend ook voor een stuk minder onderhoud. Een aanbouw kan gerealiseerd worden als prefab en als in het werk gemaakt. Beide kunnen we verzorgen, al is het afhankelijk van de situatie wat de beste keuze is.

Van betonvloer tot dak

Bij deze woning hebben een complete aanbouw gerealiseerd. We zijn gestart met het maken van een fundering en geïsoleerde betonvloer. De opbouw is van houtskeletbouw (HSB). In overleg gaan we; óf tot het schilderklaar opleveren, óf compleet inclusief schilderwerk, alles is bespreekbaar!

Aanbouw met houten bekleding bij jaren '30 woning.

Hiernaast ziet u een aanbouw bestaande uit een houtskelet opbouw, met Dumowood Thermo Rustique Lines gevelbekleding. Een prachtige aanbouw, welke geresulteerd heeft in een mooie moderne leef/woon keuken. De Thermo Rustique Lines gevelbekleding contrasteert mooi met de gevelsteen, maar komt qua lijnenspel wel weer terug. Een mooie combinatie van modern en jaren ’30!

BOUWEN MET OOG VOOR KWALITEIT