Over ons

Een samenwerking van twee ZZP’ers onder één naam: directe lijnen en slagvaardig.

Bouwbedrijf Reitsma

Wij, Douwe Pieter en Jacob, opereren als een samenwerking van 2 ZZP’ers. Samen hebben we jaren ervaring opgedaan op de steigers én kantoor voor een bouwbedrijf. We hebben in augustus 2019 de keuze gemaakt om ons eigen bedrijf te starten. Onze kracht zit in de kwaliteit en service die we leveren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Het voordeel van onze samenwerking is dat we genoeg slagkracht op de werkplaats, maar tegelijkertijd ook het offerte en tekenproces kunnen verdelen. Dit is een groot voordeel voor onze klanten, omdat ze niet afhankelijk zijn van één ZZP’er. Daarnaast schakelen we geregeld hulp in van diverse ZZP-ers en soms springt onze vader ook wel eens bij!

Douwe Pieter Reitsma

Geboren in 1994 en opgegroeid in Hurdegaryp. Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen als timmerman/uitvoerder. Na enkele jaren op de bouw heb ik ook op kantoor als calculator / werkvoorbereider gewerkt.

Samen met mijn vriendin en dochter wonen we in Hurdegaryp. Een mooi dorp en een goede uitvalsbasis voor ons werk, we zijn zo in Dokkum, Drachten en Leeuwarden. Ideaal!

Jacob Reitsma

Een echte timmerman in hart en nieren. Ik heb nooit veel gehad met schoolbanken, ik was veel liever bezig met de uitvoering in plaats van het leren van theorie. Dat maakt de combinatie van mij en Douwe Pieter ook perfect. Ik ben geboren in 1988 en opgegroeid in Damwald én Hurdegaryp.

Waar ik echt blij van wordt is het feit dat we een eigen loods hebben. Dan wordt het prefabriceren van onderdelen ook steeds makkelijker en efficiënter, dat vind ik nou echt mooi!

Lid van Bouwend Nederland

Koninklijke Bouwend Nederland, is de vereniging van bouw- en infrabedrijven en is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Belangenbehartiging

Eén van de kerntaken van Bouwend Nederland is belangenbehartiging. In onze contacten met landelijke, provinciale, regionale en lokale overheden proberen we met en voor bouw- en infrabedrijven zodanige randvoorwaarden te scheppen dat zij daarbinnen optimaal kunnen presteren.

BOUWEN MET OOG VOOR KWALITEIT