Woningonderhoud

Omdat iedere woning onderhoud nodig heeft.

Een woning heeft onderhoud nodig, of we het nu willen of niet. Met name kozijnen, dakconstructies en het installatiewerk behoeft onderhoud. Bij ons kunt u terecht voor deze werkzaamheden. Wij vervangen houtwerk, repareren daken, vervangen rotte kozijnen en plaatsen nieuw (dubbel) glas. Wanneer een dakraam vervangen moet worden of zinkwerk aan vernieuwing toe, dan kunnen we dit ook realiseren.

Onderhoud komt in alle soorten en maten. Op de bovenstaande foto hebben we de boeidelen vervangen, deze waren al jaren niet onderhouden en waren niet meer te redden. Wij hebben steigers geplaatst rond de woning zodat we deze veilig kunnen vervangen op locatie. 

Bekijk enkele van onze opdrachten in de foto galerij onderaan deze pagina om een goede indruk te krijgen van ons werk. 

Onderhoud van kozijnen

Onderhoud van kozijnen is een van de meest voorkomende werkzaamheden aan een woning. Als er een klein beetje water blijft staan in een kozijn of er is niet tijdig onderhoud gepleegd aan het houtwerk, dan is houtrot niet te vermijden. Wij halen de rotte stukken hout weg en vervangen dit voor het juiste soort nieuw hout. Hierdoor kan een bestaand kozijn weer jaren mee.

Dakonderhoud

Een dak heeft ook onderhoud nodig maar wordt vaak vergeten. Op de foto een situatie waarbij we de dakpannen en houtwerk vervangen hebben. De slechte panlatten zijn weggehaald en de dakpannen zijn later vervangen voor dakplaten, een duurzame oplossing die beter past bij de conditie van het dak. 

BOUWEN MET OOG VOOR KWALITEIT