Overkapping

Carport, tuinhuis met overkapping of een terras overkapping van Douglas hout. 

Het ziet er prachtig uit, een mooie overkapping van douglas hout, eiken of lariks. Robuuste palen in combinatie met beton poeren, het is een statig geheel. Wij hebben diverse overkappingen gerealiseerd de afgelopen jaren. Denk aan carports zoals op de afbeelding hier boven, maar ook tuinhuizen met een overkapping en bijvoorbeeld terrasoverkappingen. In feite kunnen wij alle overkappingen maken, met een schuurtje erbij, dakraam erin en indien gewenst zelfs met verlichting en of verwarming.

Een overkapping biedt een aantal voordelen, je zit of staat droog maar hebt toch het buiten gevoel. Doordat het houtwerk in de meeste gevallen in het zicht blijft heeft het ook een natuurlijke uitstraling. 

Er zijn tal van mogelijkheden en keuzes. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Tuinhuis met overkapping

Bij deze woning in Leeuwarden hebben wij een tuinhuis gerealiseerd met overkapping. Het tuinhuis is gemaakt van zwart zweeds rabat hout en de overkapping heeft een dakconstructie van golfplaten. 

De overkapping is geplaatst op de zuidzijde en staat vrijwel de gehele dag in de zon. Een prachtige plek om te vertoeven!

Ook interesse in een overkapping of tuinhuis? Neem dan contact met ons op!

BOUWEN MET OOG VOOR KWALITEIT