Serre

Een serre is de ideale manier om buiten naar binnen te halen. Wij realiseren het!

Een serre vergroot het woonplezier enorm. De extra vierkante meters, de lichtinval, de glaspartijen en het karakter van een serre zorgen er voor dat het een zeer gewaardeerde ruimte van de woning is. Er zijn diverse manieren om een serre of aanbouw te realiseren. Een serre is in de regel voordeliger dan een aanbouw, omdat de constructie anders wordt opgezet. Wij maken onze serre’s meestal van kunststof, aluminium of uiteraard hout. Iedere materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen.

 Wij zullen op termijn meer foto’s plaatsen van geleverde serre’s. Op onze Facebook pagina plaatsen wij wekelijks meerdere keren opdrachten waaraan we werken, ook hier zitten serre’s tussen. Mocht je foto’s willen ontvangen van serre’s die we hebben gebouwd. Neem dan ook gerust contact op, dan sturen we die toe. 

Serre, wat is er mogelijk?

Een serre is bij ons maatwerk, volledig afgestemd op de specifieke situatie. Wij zullen dan ook advies geven en waar nodig een tekening maken voor de meest ideale situatie. We beschikken over software waarmee we vooraf een 3d tekening kunnen maken van de nieuwe serre. 

Wij zijn totaal aannemer voor wat betreft de realisatie van een serre, we zorgen voor de uitwerking én uitvoering. Of het nu gaat om installatiewerk, het maken van een fundering of het plaatsen van het glaswerk: wij regelen het! 

BOUWEN MET OOG VOOR KWALITEIT